Routes en suggesties

Voor een geslaagd dagje uit!

Routes


Middels het inmiddels welbekende fietsknooppuntensysteem kunt u uw eigen route uitstippelen aan de hand van de cijfers van de fietsknooppunten. U volgt de genummerde borden in de richting van de pijl van knooppunt naar knooppunt. Briesje in de rug, zon in het gezicht. Genieten geblazen! U kunt ook thuis uw fietsroute samenstellen via de fietsrouteplanner.

Als u hier klikt ziet u een fietsroute-kaart van de Krimpenerwaard. Ruim 230 km fietsplezier!

6 routes op een kaart, 28, 32, 36, 40 en 50 kilometer.

U kunt de kaart vast printen, bij ons kunt u hem ook meenemen.

Ook echte aanraders:  

de Molenaarsroute + 30 km)

Foodexpeditie Krimpenerwaard ( + 23 km)

Safari Route ( + 30 km)

van Molenaar tot Kunstenaar ( + 27 km)


Het beste bewijs dat een museum niet 'stoffig' hoeft te zijn! Heel leuk om te combineren met een prachtige route op de Lopifit. Kies je voor dit arrangement? Je krijgt er gratis een uurtje bij op de Lopifit, dus niet 4, maar 5 uur voor          € 30,- (excl. kosten museum). Zo heb je meer tijd om        in het Zilvermuseum te zijn! 

Je vertrekt bijv. om 11.00 uur vanuit de Bonrepas na instructies en wat oefenen op het terrein. Je volgt een prachtige route richting het Zilvermuseum. Daar kun je gebruik maken van een lunch gecombineerd met een korte rondleiding van een half uur. Er is van alles te doen en te zien! Dit is maar één van de opties, er zijn veel meer mogelijkheden, vraag ons er naar!

Wat dacht je van 4 uur touren op de Lopifit en afsluiten met een bitterbal-garnituur in de Vlisterstee? Dit is op loopafstand van onze verhuur. 

Ook een prima mogelijkheid om een arrangement samen te stellen met koffie en gebak, High Wine (diverse wijnen proeven met bijbehorende gerechtjes.), High tea Thee met lekkere hartige en zoete lekkernijen, barbecue of een lunch buffet.


Boerderij Levensvreugd ligt 1 à 2 kilometer bij onze boerderij vandaan. Het is mogelijk om daar aansluitend allerlei spelen te doen. Boogschieten, schouwvaren enz... en uw dag af te sluiten met een chinees buffet of een warm- koud buffet of een BBQ. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij kunnen het voor u reserveren. Een hele leuke aanvulling op uw dag!

Poldermuseum gemaal de Hooge Boezem

Een prachtige route met de Lopifit langs de Vlist naar Haastrecht. Deze route is leuk te combineren met een bezoekje aan het Poldermuseum. Het museum bezoeken duurt ongeveer een uur, precies een leuke tussenstop. Klik hier voor een YouTube-filmpje met wat informatie over waterberging Hooge Boezem